Unutarnje žaluzine

Idealna zaštita od sunca unutarnje žaluzine jedan su od najčešćih načina zatamnjivanja prostora, te dobro se uklapaju u interijere kao zamjena za klasične zavjese.

DIZAJN I FUNKCIJA

Unutarnje žaluzine olakšavaju podešavanje svjetla. S jedne strane, imaju dekorativnu svrhu – podešavanje tona i uljepšavanje vašeg prostora – s druge strane, daje vam preciznu kontrolu nad uvjetima osvjetljenja u svakoj prostoriji. Unutarnje žaluzine su dubine cca 25 mm te imaju dva oblika upravljanja: špagica za pomicanje žaluzine gore-dolje i ručkica kojom se podešava kut lamela žaluzine.

Žaluzina ima sposobnost velikog zamračenja kada je potpuno zatvorena te pruža pun raspon svjetlosnih efekata pomoću svojeg jedinstvenog mehanizma zakretanja lamela.

Budući da su sjenila elegantnog dizajna, izrađena od aluminija te imaju tanke bočne vodilice, vrlo ih je lako obrisati, a idealno su rješenje za prostorije s visokom vlažnošću, poput kuhinja i kupaonica.

OBLIK I MONTAŽA

Uronite u svijet boja i odaberite svoju omiljenu iz šarene palete bojaŠiroka paleta unutarnjih žaluzina nudi rješenje za svaku primjenu i montažu, kao što je montaža u okvir prozora, na okvir prozora te između stakla.

Izrađuju se sa vodilicama, slobodno viseće i za krovni prozor. Sastoje se od vrhunsko profilirane aluminijske trake, željezne palice za finu regulaciju svjetlosti, čeličnog gornjeg i donjeg profila, sastavnih dijelova vrhunske kvalitete što ovaj model svrstava u sjenila klase 1.

Kako bi bili sigurni da će žaluzine savršeno odgovarati vašem prostoru, nudimo mogućnost njihove izrade po mjeri i različitih oblika kako bi bile savršeno prilagođene vašim potrebama dizajna.

PREDNOSTI
  • zaštita od sunčevih svjetlosti
  • zaštita od pogleda izvana
  • estetski efekt
  • ekonomičnost
  • jednostavno upravljanje
  • visoko kvalitetni mehanizmi
  • velik izbor boja