Bioklimatska pergola

Za uživanje na otvorenom u svim godišnjim dobima.

Bioklimatska pergola je jedini proizvod koji istovremeno kad je sunčano vrijeme osigurava sjenu i prozračivanje, krov nad glavom kada pada kiša te optimalnu svjetlost u proljetnim i jesenskim mjesecima. Sve to je moguće zbog stropnih lamela koje se na vašu želju okreću pod različitim kutovima. Bioklimatsku pergolu možemo kombinirati s različitim opcijama zatvaranja stranica koje dodatno povećavaju udobnost boravljenja pod njom.

Dizajniraj prostor po svome

Bioklimatska pergola omogućava udoban prostor za boravljenje u svim godišnjim dobima jer se njezina praktičnost i izgled mogu prilagoditi vanjskim utjecajima. Omogućava zatvaranje stranica zaslonima koji prave sjenu kada je sunčano vrijeme, integraciju komarnika koji štite od ulaska neželjenih insekata, a kada je hladnije ili kišovito pergola se može zatvoriti staklenim stijenama.

Dva modela

r600

R600 je čvršći i masivniji model bioklimatske pergole, sa stupovima dimenzija 20 × 20 cm. Omogućava mijenjanje nagiba lamela od 0° do 140°. U lamelama ima ugrađen sustav grijanja koji omogućava da se u slučaju snijega isti na njoj istopi.

U unutrašnjost konstrukcije omogućeno je i otjecanje vode. Pergola R600 ima integrirana okruga LED svjetla koje se po želji mogu i dodati.

R620

R620 je manje masivan model bioklimatske pergole, sa stupovima dimenzija 13 x 13 cm.

Omogućava mijenjanje nagiba lamela od 0° do 140°.

U unutrašnjosti konstrukcije omogućeno je i otjecanje vode. Bioklimatska pergola R620 ima integrirana LED svjetla u obliku traka.

Prava za vas

Sjena slična prirodnoj Odaberite pravu za sebe

Bioklimatska pergola je dostupna u 56 standardnih nijansi boje, od klasičnijih nježnih nijansi do upadljivih živih boja. Odaberite onu
koja se najbolje slaže s okolinom tende, obližnjim objektima i koja će općenito vaše boravljenje ispod nje učiniti ugodnijim.

Izbliza

Prilagodba konstrukcije zahtjevima

Samostojeća / Složena / Bez stupova (ispod objekta) / S jednim stupom (uz objekt) / S dvama stupovima (uz objekt).

Grijane lamele

Izolirane i grijane lamele kod R600

Vodonepropusnost

Otjecanje vode u unutrašnjosti konstrukcije

Upravljanje

Sa daljinskim upravljačem

Tehničke informacije

Tehnički podaci

R600
Maks. dužina: 450 cm
Maks. raspon: 800 cm

R620
Maks. dužina: 350 cm
Maks. raspon: 510 cm