rolo zavjese

Rolo zavjesa je zaista izvrstan izbor kojim postižete spoj jednostavnosti i funkcionalnosti s elegancijom i ljepotom koja nam je sve više potrebna u modernom načinu života. Velika paleta boja i vrsta materijala kao i tipova mehanizama ispunit će svaku vašu želju.

goround_ls
Područja uporabe:
Sve vrste prozora
Montaža: bočno i stropno
recvers_ls
mogučnost upravljanja:
sa oprugom na potez
sa mehanizmom na lančić
elektromotorni pogon
setings_ls
glavne funkcije:
zaštita od sunca
zaštita od pogleda
regulacija svjetlosti

DIZAJN I FUNKCIJA

Klasični roloi su bez fiksirane kutije, s bočnim nosačima. Upravljanje se vrši pomoću mehanizma sa zaustavljivačem ili sa kružnim mehanizmom.

Nudimo roloe s aluminijskom kutijom i aluminijskim vodilicama, pomoću kojih je moguće vrlo brzo i potpuno zatamnjivanje prostora. Upravljaju se kao klasični roloi s monokomandom ili elektromotorom.

Sami odlučujete o količini svjetlosti koja ulazi u vaš prostor na način da birate materijal koji je više ili manje proziran. Možete birati između široke palete jednobojnih tkanina ili onih sa uzorkom te između materijala koji su termoizolacijski i antireflektirajući i potpuno zamračuju prostor.

Primarna funkcija unutarnjih roloa je optimalno raspršivanje svjetlosti u prostoru te njegova zaštita od UV zraka i termičkog pregrijavanja, dok je sekundarna usklađivanje i dekoracija interijera.

Unutarnji roloi su pravo osvježenje kod unutarnjih sjenila predvođeni potpuno novim vrhunskim modelima. Pružaju veliki spektar primjene u prostorima za življenje, boravak i rad kao što su škole, uredi, wellness centri, bolnice tj. sve javne i privatne ustanove. Razlog tome je velika različitost u velikom izboru platna, kvaliteti i dizajnu.