PVC STOLARIJA

Potpuno novom generacijom PVC prozora Deceuninck oduševljava tehnologijom i dizajnom budućnosti. Suvremeni dizajn, vrhunska izolacija i ekološka prihvatljivost.

PVC PROZORI SU INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

PVC prozori i vrata odavno su poznati po svojoj čvrstoći i izvrsnim izolacijskim karakteristikama, međutim aluminij je bio bolja opcija kada je estetika bila u pitanju. No to se promijenilo otkada je Deceuninck predstavio seriju prozora Elegant. PVC prozorski profili nikada nisu bili tako moderni i minimalistički.

Gotovo 60 % svih prozora u Njemačkoj su PVC prozori. Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

PVC prozori – energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Prozori od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100% reciklirati. 

Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, PVC prozori danas predstavljaju najodrživije rješenje za prozore. Deceuninckovi PVC prozori pravi su primjer kako se visokovrijedna tehnologija povezuje s praktičnom koristi i odgovarajućim dizajnom. Jer suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja. Deceuninck prozori ispunjavaju sve te zahtjeve.

PVC prozori – za novogradnje i modernizaciju zgrada
Prozori imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama.

Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača PVC profila. Naša tvornica u Bogenu preko 60 godina proizvodi visokokvalitetne PVC proizvode. Zajedno s našom internacionalnom matičnom tvrtkom Deceuninck imamo podružnice u preko 90 zemalja svijeta i globalnu mrežu za preradu PVC-a. Stoga pripadamo među najveće proizvođače PVC prozorskih profila.

Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. PVC prozori od Deceunincka ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

Za svoj dom iz snova možete odabrati PVC prozore iz različitih sustava profila i uz veliki izbora boja i folija: od obične bijele, preko brojnih tonova sive, pa sve do izgleda aluminija i drveta. Naši PVC prozori dostupni su u najrazličitijim dekorima koji odgovaraju gotovo svakom stilu arhitekture.

PVC PROZORI ELEGANT

Vrhunska tehnologija u jedinstvenom dizajnu

elegant

Sustav prozorskih profila Elegant ima izvanredne osobine. Prvoklasna vrijednost toplinske izolacije Uf do 0,93 w/m2k i mala dubina profila od samo 76 mm jamče maksimalnu fleksibilnost kako za novogradnju tako i za renovacije. U proizvodnom procesu upotrebljava se ekološki prihvatljivi i reciklirani materijal EcoPowerCore. Zbog toga linija Elegant postavlja nove standarde u području održivosti.

Uz minimalistički izgled u kombinaciji s pravokutnom letvicom ostakljenja, Elegant predstavlja potpuno novu generaciju prozora. S vizualnog aspekta, Elegant i aluminijski prozori izgledaju gotovo identično – obje vrste prozora daju kućama elegantan i moderan izgled. Elegant stoga predstavlja ekološku i praktičnu alternativu aluminijskim prozorima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
 • Dubina profila od 76 mm, 6 komora
 • Vrijednost izolacije okvira: Uf vrijednost do 0,93 W/m²K
 • Vrijednost izolacije cijelog prozora Uw do 0,63 W/m²K
 • Jednostavno se postiže standard pasivne kuće uz standardno trostruko ostakljenje
 • Mogućnost ostakljenja do 70 mm
 • 2 različita dizajna – okvir i krilo u istoj ravnini i u zamaknutim ravninama
 • Protuprovalna zaštita do razreda RC2
 • Jednonožna letvica ostakljenja za jednostavno ostakljivanje
 • Maksimalne veličine elemenata uz posebnu tehnologiju lijepljenja
 • Zvučna izolacija do razreda zaštite od buke 5
  40 različitih boja folija