Bioklimatske pergole Agava

Vodeći u regiji u razvoju i proizvodnji bioklimatskih pergola

Prednost bioklimatske pergole Agava je u bezbroj mogućnosti prilagodbe.

Može biti samostojeća, pričvršćena na kuću, na bilo koji broj nogu, kombinirana u 2 ili više modula.

Nudimo 5 vrsta pergola, 8 različitih konfiguracija i mnogo dodatne opreme.

Postavite Agava pergolu na vašu prekrasnu terasu kao samostalnu konstrukciju, kao što su to uradili naši zadovoljni kupci.

Sunce ili sjena na klik
za svaki dan u godini!

Udobnost boravka na otvorenom

Regulirajte temperaturu,
Nadzirite sunčevu svjetlost

zaštitite se od kiše* i snijega*,
produljite sezonu na otvorenom.

Potpuna zaštita u svim vremenskim uvjetima

Jednostavno upravljanje

Daljinskim upravljačem ili aplikacijom prilagodite pergolu svojem raspoloženju i vremenskim uvjetima.

Za sve vremenske uvjete

Pruža zaštitu od sunca, kiše, snijega te stabilnost po vjetru. Osigurava prozračnost i regulira temperaturu.

Inovativnost, kvaliteta, jamstvo

Inovativan i kvalitetno proizveden slovenski proizvod s petogodišnjim jamstvom.

Dodatna udobnost s dodatnom opremom

MODULARNI KONCEPT OMOGUĆAVA MNOGOBROJNE DODATNE MOGUĆNOSTI. PRILAGOĐENE VELIČINE, VELIK IZBOR BOJA, BOČNI ZIP-ROLOI I KLIZNE PLOČE U RAZLIČITIM IZVEDBAMA, STAKLENE STIJENE, UGRAĐENE SVJETILJKE, GRIJANJE, GLAZBA.

PROVJERITE I DRUGE MOGUĆNOSTI KOJE NUDE JEDINSTVENE OSOBNE KONFIGURACIJE INOVATIVNE PERGOLE AGAVA.

Ugrađena LED rasvjeta

LED svjetiljke ugrađene su u okretne lamele bioklimatske pergole Agava. Intenzitet svjetlosti možete prilagođavati ovisno o atmosferi koju želite stvoriti u večernjim satima.

Klizni paneli

Estetske i funkcionalne klizne ploče pružaju vizualnu zaštitu i zaštitu od sunca. Ploče možete postaviti u fiksni položaj, a možete ih i pomicati, ovisno o željenoj sjeni u prozračivanju. 

Stakleni paneli

Klizne staklene ploče suvremenog izgleda sjajno su rješenje kada želite elegantno zatvoriti prostor i zaštititi se od vjetra, a da pritom ne ostanete bez lijepog pogleda.

Zip-roloi

Klizna stakla, aluminij s drvenim letvama i vertikalni zip-roloi izvrstan su dodatak kod zaštite od vremenskih utjecaja. Roloi nude zaštitu od vjetra, kiše i insekata te omogućuju vizualnu zaštitu i sjenu.

Ugrađena LED rasvjeta

LED svjetiljke ugrađene su u okretne lamele bioklimatske pergole Agava. Intenzitet svjetlosti možete prilagođavati ovisno o atmosferi koju želite stvoriti u večernjim satima.

Grijanje

Zahvaljujući našim infracrvenim grijačima možete uživati i u najhladnijim večerima. Grijači su jaki i modernog izgleda te osiguravaju vrlo jak i podesiv izvor grijanja.

Zvučni sustav

Slušajte glazbu putem zvučnika koji su ugrađeni u pergolu i upravljajte glazbom daljinski, putem Bluetooth veze.

Senzori

Senzori štite prostor mijenjanjem nagiba lamele ovisno o vremenskim uvjetima. Lamele se samostalno zatvaraju u slučaju kiše i otvaraju u slučaju vjetra.

Izbor boja

Bioklimatska pergola Agava dostupna je u četiri standardne boje (konstrukcija i/ili lamele): Antracit siva (RAL 7016), aluminij siva (RAL 9006), bijela (RAL 9016) i grafit siva (RAL 9016).
Uz doplatu možete odabrati više od 1600 postojećih boja RAL.
Antracit siva
RAL 7016

Aluminij siva
RAL 9006

Bijela
RAL 9016

DB 703

PATENT

Posebno dizajnirane lamele, sastavni su dio bioklimatske pergole Agava, izrađene su od ekstrudiranog aluminija, patentirane su i zaštićene patentom SI 24401A.

Ova vodootporna krovna lamela osnovni je konstrukcijski element. u uzastopno sastavljenoj kompoziciji čini vodonepropusno natkrivanje vanjskih površina, otporno na opterećenja kao što su vjetar i snijeg. Lamele se okreću i omogućuju otvanje, čime se regulira zasjenjenje i izlaganje suncu. To jamči izvrstan vanjski boravišni prostor u svim godišnjim dobima i dugotrajnu uporabu.