pergola LIGHT

Dnevni boravak na otvorenom.

Pergola Light je klasična, ali bezvremenska vrsta pergole koja pruža hlad s platnenim krovom. Krov se može potpuno otvoriti, potpuno zatvoriti ili se može koristiti za pružanje onoliko svjetla koliko vam je potrebno. Inovacija se krije u njegovoj jednostavnosti koja nudi visoku kvalitetu i dugi vijek trajanja, a istovremeno je cjenovno prilično pristupačna.

Lako i jednostavno

Sjena kada vam je potrebna.

U eri masivne gradnje, Light pergola se ističe svojim profinjenim, laganim karakteristikama iza kojih se, unatoč varljivom nazivu, krije vrlo izdržljiva i kvalitetna konstrukcija. Pomicanjem platnenog krova po vodilicama, krov se može otvarati ili zatvarati, stvarajući hlad po potrebi. Održavanje i servis su jednostavni jer su komponente međusobno zamjenjive.

Onaj pravi za vas

Boje koje prate trendove. Odaberite pravu za sebe.

Boja Light pergole može savršeno odgovarati nijansama okoline u kojoj će biti postavljena. Aluminijski profili pergole su plastificirani, tako da boja ne blijedi. U standardnoj kolekciji Pergola Light je u bijeloj boji, ukoliko želite u potpunosti ujednačiti boju s tonom obližnjeg objekta ili možete odabrati boju u potpunosti prema vašim željama, a moguće je i bojanje po RAL karti.

Platno raznih boja i tekstura. Odaberite pravu za sebe.

Boje, nijanse, teksture, uzorci… Širok izbor platna među kojima ćete sigurno pronaći ono koje najbolje odgovara vašim zahtjevima.

Prilagodba konstrukcije zahtjevima

Samostojeći / Montažni / Bez stupova (ispod objekta) / Sa jednim stupom (uz objekt) / Sa dva stupa (uz objekt).

Tehničke informacije

Max. dužina: 700 cm
Max. raspon: 700 cm